Voor 2 personen

Hotelkamers

Economy Room

Kleine, praktische hotelkamer van 15 m2, uitermate geschikt voor als je de hele dag op pad bent. Deze kamer beschikt over 2 boxspringbedden gratis WiFi, een bureau en een zitje, flat screen-TV, kleine badkamer met douche, toilet en toiletartikelen. In deze kamer zijn extra bedden niet mogelijk. De kamer heeft geen balkon of terras. De kamer bevindt zich op de 1e etage. Hotel Irene beschikt niet over een lift.

Bekijk Economy Room

Comfort Room

Fijne kamer van ca. 18 m2 met vrij uitzicht op de parkeerplaats. Deze kamer beschikt over 2 boxspringbedden, gratis WiFi, kluisje vervalt flat screen-TV, een zitje, badkamer met douche, toilet en toiletartikelen. In deze kamer zijn extra bedden niet mogelijk. Deze kamer heeft geen balkon of terras en bevindt zich op de eerste etage.

Bekijk Comfort Room

Superior Room

Fijne kamer van ca. 18 m2 met uitzicht op de weilanden. Deze kamer beschikt over 2 boxspringbedden, gratis WiFi, flat screen-TV, een zitje, badkamer met douche, toilet en toiletartikelen. In deze kamer zijn extra bedden niet mogelijk. Deze kamer heeft een balkon óf terras op het zuiden gelegen.

Voorkeur op basis van beschikbaarheid.

Bekijk Superior Room

Large Superior Room

Grote tweepersoonskamer van ca. 24 m2 met balkon óf terras (op het zuiden). Deze kamer beschikt over 2 boxspringbedden, een zitje, flatscreen TV, gratis WiFi, badkamer met douche, toilet en toiletartikelen. In deze kamer is het mogelijk om maximaal twee extra bedden te plaatsen. De kamer op de eerste etage is uitsluitend bereikbaar met de trap.

Voorkeur op basis van beschikbaarheid.

Bekijk Large Superior Room

Overnachten

Eten & drinken